Nakupovalna košarica

Brezplačna poštnina za naročila nad 50 eur.

Pogosta vprašanja

Naročila lahko osebno prevzamete na naslovu Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana – Vevče.

Naši prostori so poleg Papirnice Vevče. Pred stavbo boste na desni strani ob ograji našli tri parkirna mesta in modre stopnice, ki vodijo do naše poslovalnice.

Delovni čas za prevzem je od ponedeljka do petka, od 7:00h do 16:30h.

Izdelava naročila je odvisna od količine naročila. Povprečno potrebujemo 1 dan za manjša in 2 dni za večja naročila. Naročilo odpošljemo isti ali naslednji delovni dan.

V primeru napake iz naše strani, vam bomo majico ali pulover še enkrat natisnili, brez dodatnih stroškov. V ostalih primerih, menjava ni mogoča.

Statuse vaših naročil spremljate na vašem Računu. Ob vsakem oddanem naročilu in ob pošiljanju vaših naročil boste opleg tega prejeli tudi email z obvestilom.

Pokličite nas na 0590 125 58 ali pa nam pišite na info@garderoba.si.

Pokličite nas na 0590 125 58 ali pa nam pišite na info@garderoba.si. Brez skrbi, uredili bomo, da bo pošiljka prišla na pravi naslov.

Pošiljamo v vse države EU in večino drugih držav po svetu. Če naročate iz tujine, vam pri izbiri naslova svoje želene države ne morete izbrati, nam pišite na info@garderoba.si in vam bomo poskusili pomagati.

Običajno izdelke iz posameznega naročila pošljemo hkrati in v enem paketu. V primeru delne dobave ali drugačnega načina pošiljanja vas bomo o tem obvestili.

Kontaktirajte nas

Pomoč kupcem

Več vprašanj in odgovorov boste našli na strani – Pogosta vprašanja.

Brezplačna poštnina

V Sloveniji nad 50 €.

Kakovostno tiskanje

Obstojen, mehek tisk.

Hitra izdelava

Povprečno 1-2 dni.

100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro