Pogosta vprašanja

Vedno smo tukaj, da vam pomagamo pri iskanju rešitev in odgovorov.

Najbolj pogosta vprašanja

Naročila in dostava

Naročila lahko osebno prevzamete na naslovu Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana – Vevče.

Naši prostori so poleg Papirnice Vevče. Pred stavbo boste na desni strani ob ograji našli tri parkirna mesta in modre stopnice, ki vodijo do naše poslovalnice.

Delovni čas za prevzem je od ponedeljka do petka, od 7:00h do 16:30h.

Izdelava naročila je odvisna od količine naročila. Povprečno potrebujemo 1 dan za manjša in 2 dni za večja naročila. Naročilo odpošljemo isti ali naslednji delovni dan.

Ob zaključku nakupa, ko ste vnesli vse svoje podatke, potrdite, da se vaši podatki shranijo. Tako boste ustvarili svoj račun s katerim boste lahko sledili svojim naročilom in z njimi upravljali.

Željeni naslov vnesite ob zaključku nakupa. Če se vaš že shranjen naslov na računu razlikuje od željenega, kliknite na “Izberi drug naslov” in ga vnesite. 

Če ste naročilo že oddali in mu želite spremeniti naslov dostave, lahko to storite v vašem Računu na spletni trgovini. Če pa smo naročilo že obdelali, nas pokličite na 0590 125 58 ali nam pišite na [email protected].

Svoje naročilo lahko spremljate v svojem Računu. Prav tako vas bomo preko emaila avtomatsko obvestili ob uspešni oddaji naročila, začetku obdelave naročila in zaključku naročila.

Shranijo se samo nujni podatki, ki so pomembni za obdelavo naročila. Tisti, ki imajo dostop do teh podatkov vidijo samo del številk vaše plačilne kartice, tako da do zlorab ne more priti. 

Prav tako se ne zabeležijo varnostna gesla. Z dodatnim dvostopenjskim potrjevanjem transakcij pa zagotavljamo varen nakup.

Če želite svoje podatke shraniti za naslednji nakup, lahko to storite s potrditvijo ob koncu nakupa, da se vaši podatki shranijo v vaš Račun. Ob naslednjem naročilu vam bodo zopet ponujeni načini plačila, kjer boste vseeno morali dodati varnostno kodo in dvostopenjsko potrditi plačilo.

Ker smo davčni zavezanci, upoštevamo davek, ki je že vštet v ceno vsakega izdelka.

Pošiljamo v vse države EU in večino drugih držav. Če željene države ne morete izbrati, nam pišite na [email protected] in pomagali vam bomo.

Običajno vse izdelke zapakiramo v eno pošiljko. V primeru spremembe, vas bomo o tem obvestili.

Najbolj pogosta vprašanja

Vračila in menjave

Vse izdelke tiskamo sproti in po naročilu zato bodite pozorni ob izbiri velikosti in barve izdelka.

Vračilo je možno le, če je napaka nastala iz naše strani. Torej, če je potiskan napačen motiv, potiskan motiv na napačni majici ipd.

Če se je pri naročilu zgodila napaka, nas pokličite na 0590 125 58 ali nam pišite na [email protected].

Žal nam je za nevšečnosti. Pokličite na 0590 125 58 ali nam pišite na [email protected].

Prosimo, da poškodovane ali napačno potiskane izdelke slikate in nam fotografije posredujete na email. Ponudili vam bomo ugodno rešitev.

Preko telefona smo vam na voljo vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, od 7:00h do 16:30h na telefonski številki 0590 12 558.

Na voljo smo vam tudi preko emaila: [email protected].

Lahko, vendar prosimo, da nas o tem obvestite čim prej, preden bo naročilo šlo v tisk. Kajti kadar je naročilo že potiskano, vračilo ni možno.

To lahko storite preko emaila: [email protected] ali preko telefona na 0590 12 558 (od pon-pet, 7:00h – 16:30h).

Ker vse izdelke tiskamo sproti, se redko zgodi, da izdelka ni na zalogi. Vsekakor pa tudi če jih ni, lahko naročite, ker bomo izdelke naročili in vam tako omogočili nakup.

Sporočili vam bomo, ko bodo na zalogi in ko bo vaše naročilo v tisku.

Ostala vprašanja

Naročila lahko osebno naročite na naslovu Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana – Vevče.

Naši prostori so poleg Papirnice Vevče. Pred stavbo boste na desni strani ob ograji našli tri parkirna mesta in modre stopnice, ki vodijo do naše poslovalnice. Delovni čas je od ponedeljka do petka, od 7:00h do 16:30h.

Tiskamo do 15 ure in potrebujemo okvirno eno uro časa, za potisk osebno naročenih izdelkov.

Naročila dostavljamo preko Pošte Slovenije.

Naročila običajno izvedemo v istem ali naslednjem delovnem dnevu, odvisno od količine naročila in števila že oddanih in sprejetih naročil. Ob sprejetem naročilu in zaključenem naročilu boste prejeli email.

Če potrebujete naročilo v določenem času, nas o tem obvestite preko emaila [email protected] ali preko telefonske številke 0590 125 58 in potrudili se bomo, da bo naročilo pri vas pravočasno.

Za vse večje količine vam bomo upoštevali količinski popust, ki se obračuna ob zaključku nakupa. Naročilo lahko oddate preko spletne trgovine ali pa nam pišite na [email protected].

Rok izvedbe naročila je odvisen od tega, kaj želite imeti potiskano in pa seveda od količine izdelkov. Povprečno potrebujemo dva dni.

Uporabljamo tehniko digitalnega tiska, ki je na otip mehek, ker se vpije v tkanino. Nima občutka nalepke.

Tiskamo tudi na prinešene izdelke, na lastno odgovornost. Oglasite se v naši poslovalnici Pot heroja Trtnika 45, da si ogledamo izdelek in dogovorimo ali je primeren za tisk ali ne.

Seveda, lahko jih tudi pomerite. Oglasite se v naši poslovalnici na naslovu Pot heroja Trtnika 45, od ponedeljka do petka, 7:00h – 16:30h.

Smo ljubitelji živali. Veseli bomo vašega obiska.

Seveda, ko boste pred poslovalnico, nas prosim pokličite na 0590 125 58. Prišli bomo do vas in vam pokazali, kje se nahaja dvigalo.

Seveda, z največjim veseljem. Ko prispete nas pokličite na telefonsko številko 0590 125 58 in naročilo vam bomo prinesli do avtomobila.

Tiskamo največ 33 cm v širino in 45cm v višino. Velikost prilagodimo vašim željam in seveda velikosti izdelka.

Majice in puloverje perite na 40 stopinj, obrnjene s tiskom na notranji strani, da ne drgne ob ostala oblačila. Sušenje v sušilnem stroju sicer ni priporočljivo, ampak tako jih suši veliko naših rednih strank, ki so nam sporočile, da ni težav.

Če boste majico ali pulover likali, Izdelek obrnite s tiskom na notranji strani.

Naš naslov je Pot heroja Trtnika 45. Nahajamo se v Ljubljana – Vevče, ob Ljubljanici pri Papirnici Vevče. Do nas pridete po Litijski ali Zaloški cesti, od vzhodne ljubljanske obvoznice smo oddaljeni približno 2km. Pri vhodu, desno ob ograji so rezervirana tri parkirna mesta za stranke.

Delamo od pon – pet, od 7:00 – 16:30. Med vikendi in prazniki smo zaprti.

Po navadi naročila potiskamo še isti dan. Prednostna so naročila, oddana osebno in pa tista, katerih stranke so prosile za hitro izdelavo. Računajte na izdelavo v enem ali dveh delovnih dneh, pri naročilih oddanih pred 13h.

Lahko. S kartico lahko plačate tako preko spleta kot tudi pri osebnem prevzemu naročila. Omogočamo tudi plačilo z gotovino in s Paypal.

Seveda! Prosimo, da nam tako naročilo oddate preko emaila na [email protected], da vam pošljemo predogled željene majice. V primeru da to ni možno, nam željene spremembe napišite pod opombe naročila. V tem primeru ne boste prejeli predogleda.

Niste našli odgovora? Pišite nam!

[wpforms id="6959"]