Your Cart

Personalizirajte po svoje!

Brezplačna poštnina za naročila nad 50 eur.

Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo?

Majce.si je last podjetja GAJCOM d.o.o.

id. št za ddv: SI 11314532

matična številka: 5786312000,

datum ustanovitve: 3.5.1993

naslov: Gajcom d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana

Tiskarna majic Gajcom neprekinjeno deluje že od leta 1993.

Komentiranje in naročila

Kadar pustite komentar ali naročite izdelek na spletnem mestu, zbiramo podatke o napisanem komentarju/naročilu, vidimo IP-naslov obiskovalca in uporabljamo niz uporabniških agentov za pomoč pri odkrivanju neželenih komentarjev in spam sporočil.

Zagotavljamo anonimnost vašega e-poštnega naslova pri komentiranju. Vidna pa je vaša profilna slika v kontekstu vašega komentarja.

Pri oddaji naročila so vaši podatki vidni samo nam. Teh podatkov ne delimo.

Mediji

Pri nalaganju slik se izogibajte nalaganju slik z vključenimi vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Oblikovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Piškotki

Če na spletnem mestu oddate naročilo, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in ostalih podatkov spletne strani v piškotke. Ti so namenjeni vašemu udobju in lažji uporabniški izkušnji, da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov. Ti piškotki bodo shranjeni eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se registrirate in nato prijavite v svoj račun, se nastavi več piškotkov za shranjevanje vaših podatkov za prijavo. Piškotki za prijavo trajajo dva dni. Če izberete možnost “zapomni si moj račun”, bo vaša prijava veljala dva tedna. Če se iz računa odjavite, se piškotki za prijavo odstranijo.

Povezave na druga spletna mesta

Določena besedila na spletni strani lahko vključujejo povezave do tujih spletnih mest. Vse povezave delujejo po določenih pravilih tistih spletnih mest.

Ta spletna mesta lahko o vas zbirajo podatke, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše informacije

Vaših informacij ne delimo. Izjema je v primeru zahteve za ponastavitev gesla. V tem primeru bo viden vaš IP naslov vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev. Teh informacij ne delimo.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

V primeru oddaje naročila ali komentarja se metapodatki shranijo za nedoločen čas. Razlog za to je, da lahko samodejno odobrimo morebitne nadaljne komentarje in naročila, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti za odobritev.

Za osebe, ki se na našem spletnem mestu registrirajo, velja shranjevanje osebnih podatkov, ki jih delijo v svojem zasebnem profilu. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, spreminjajo in brišejo svoje podatke (razen uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta imajo enak dostop. Vaših osebnih podatkov, navedenih v vašem profilu ne delimo.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate narejen račun na spletnem mestu majce.si ali ste pustili komentar, lahko zahtevate izvoženo datoteko vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate da se vsi vaši podatki izbrišejo. Tukaj se ne vključuje podatke, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Vaših podatkov ne delimo tretjim osebam. Izjema so komentarji obiskovalcev, ki jih preverimo preko avtomatiziranega programa za preverjanje neželene vsebine.

Kakovostno tiskanje

Obstojen, mehek tisk.

Brezplačna poštnina

V Sloveniji nad 50 €.

Hitra izdelava

Povprečno 1-2 dni.

100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Majce.si