Pulover s kapuco

blog pulover s kapuco

Včasih majica ne bo dovolj. Če ste si zamislili unikatno potiskan pulover s kapuco ali brez, si oglejte ponudbo v naših drugih spletnih trgovinah. Majce.si je namreč namenjena cenovno ugodnim unikatno potiskanim majicam.

Če potrebujete samo en pulover, obiščite www.garderoba.si.

Če potrebujete več puloverjev, pa pobrskajte po naši veleprodajni trgovini www.gajcom.si ali pa nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali.

Med puloverji s kapuco so najbolj priljubljeni takšni s kenguru žepom. Nekatere naše stranke pa se odločajo tudi za puloverje, ki imajo žepe ob strani. Tako pridobijo več prostora za potisk. Taka puloverja sta recimo Awdis 201 in Inspire.

Vsi puloverji iz naše ponudbe so vam na voljo za gradnjo vaše blagovne znamke. Pri večini modelov lahko etiketo enostavno odstranite. Veliko pa je že pripravljenih za “rebranding” in “relabeling”, tako da imajo etiketo prišito v notranji stranski šiv. Na tilniku pa povečini puščajo manjšo etiketo z oznako velikosti.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.