Unikatna ženska majica
Zenska unikatna majica

13,00 

13,00 

Zenska unikatna majica

13,00 

Cena tiska je odvisna od velikosti motiva.

Izberi barvo in velikost majic in ustvarjaj. Manjše grafike – nižja cena. Večje grafike – višja cena.

Velikost potiska na majici izberi glede na svoj okus in predvideni budget.

Vse grafike v spletnem oblikovalcu lahko uporabiš brezplačno. Pazi le, da grafike, ki jih dodajaš, nimajo ozadja ali nepotrebnih /neželenih delčkov. Potiskali bomo namreč to, kar bomo preko oblikovalca prejeli v naročilu.

Tabela velikosti!

Oblikuj
Kategorija:

Opis

Unikatne ženske majice, povsem prepuščene tvoji ustvarjalnosti in željam! Potisk majice ustvariš po meri, da se popolnoma prilega tvojemu slogu in osebnosti. Ali pa seveda tvoje prijateljice, žene, mame, hčerke, tete, sodelavke, ki ji bo majica namenjena.

Na majico potiskaj svoj najljubši citat in ga opremi za zanimivimi grafikami iz knjižnice grafik, ki jih najdeš v orodju za oblikovanje. Vse lahko prilagajaš in barvno usklajuješ po svoje. Seveda lahko naložiš tudi povsem svojo grafiko ali fotogrfijo in jo po želji opremiš z napisi, znakci, sencami.

Na voljo imaš neskončno možnosti, kako oblikovati popolno majico zase ali za darilo.

Izberi barvo in velikost majice, potem pa dodaj fotografijo, grafiko ali besedilo – vse je odvisno od tebe! Naše majice so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost, tako da boš lahko svojo prilagojeno majico nosila s ponosom dolgo časa.

Ne glede na to, ali iščeš edinstveno darilo za prijateljico ali želiš osvežiti svojo garderobo s kosom, ki govori resnično o tebi, so naše unikatno potiskane ženske majice prava izbira. Začni ustvarjati svojo unikatno majico še danes in pokaži svetu svojo kreativno plat!

 

Taabela velikosti!

Za ustvarjanje na moški oz unisex majici klikni tukaj.

Dodatne informacije

Barva majice

bela, črna

Morda vam bo prav tako všeč…