Gajcom dobava in tisk dobrih majic

Mehek tisk direktno na majice - vedno obstojen tisk, pa če potrebujete samo eno majico za darilo ali pa več tisoč majic za reklamo.

Mehek tisk direktno na majice

Tiskamo v različnih tehnikah. Najbolj priljubljen tisk za manjše količine oziroma personalizirane izdelke je direktni digitalni tisk. Majico vstavimo v velik tiskalnik, ki jo potiska, potem pa jo posušimo v sušilni komori – po sušenju je majica takoj pralno obstojna.
Tisk ni plastičen, je mehak na otip in pralen na 40 stopinjah. DTG tehnika je primerna za majice iz 100% bombaža, obstojen pa je tudi na mešanih materialih, kjer je bombažu dodan recimo elastan ali poliester.

Seveda v Gajcomu uporabljamo tudi druge tehnike tiska na majice, ki so obstojne, različne na otip in primerne za različne izdelke in grafike. Vedno se prilagajamo vašim željam, včasih tudi skušamo uganiti vaše skrite želje oziroma predvideti, kaj vam bo všeč. Menda nam to precej dobro uspeva. Seveda pa pri tem vedno upoštevamo tudi stroške in končni učinek.

Več o našem tisku si oglejte v videu ali nas obiščite na spletni strani.

Poleg spletnih trgovin, v katerih dobite vse od kakovostnih majic, informacij o tisku, različnih promocijskih in poslovnih daril, pa celo opreme za tisk na majice, če se tega lotevate sami, nas lahko obiščete tudi v živo v naših prostorih v Ljubljani v Vevčah.

Z veseljem vam pokažemo, kako tiskamo, kakšne materiale priporočamo in s strankami vedno delimo svoje izkušnje ter jim tako pomagamo, da izberejo prave izdelke in potisk zase.

Pridružite se nam lahko tudi v zaprti skupini na Facebooku, kjer se pogovarjamo o gradnji blagovne znamke na majicah. Veliko dobrih idej pa ponujamo tudi na blog strani Darilo, ki sezuje.