Gajcom dobava in tisk dobrih majic

gajcom dobava in tisk dobrih majic

Obstojen potisk majic v barvah

Tiskamo v različnih tehnikah. Vedno pa poskrbimo, da je tisk obstojen in prijeten na otip.

Če potrebujete več majic za dogodke, za podjetje ali poseben projekt, nam pišite in z veseljem vam svetujemo.

Tisk je mehak na otip in pralen na 40 stopinjah. Priporočamo sušenje na zraku. Potiskanih majic nikoli ne likajte direktno čez tisk.

Če potrebujete kakšne druge unikatno potiskane izdelke, recimo puloverje, vrečke, kape … si oglejte našo spletno trgovino www.garderoba.si, kjer smo za vas pripravili tudi veliko grafik za različne priložnosti. Spletna trgovina www.majce.si pa je namenjena cenovno ugodnejši rešitvi, ki zajema:

  • izključno spletno naročanje (sami oblikujte dizajn, v primeru, da bodo potrebni popravki, oblikovanje dodatno računamo)
  • izključno pošiljanje po pošti (osebni prevzem ni možen)
  • svetujemo vam po e-pošti [email protected].
  • tehniko tiska in model majic izbiramo sami. Če imate specifične želje, nam pišite, vendar sprememba modela / tehnike tiska / drugih pogojev spremeni ceno izdelkov.

Več o našem tisku si oglejte v videu ali nas obiščite na spletni strani.

Poleg spletnih trgovin, v katerih dobite vse od kakovostnih majic, informacij o tisku, različnih promocijskih in poslovnih daril, pa celo opreme za tisk na majice, če se tega lotevate sami, nas lahko obiščete tudi v živo v naših prostorih v Ljubljani v Vevčah.

Z veseljem vam pokažemo, kako tiskamo, kakšne materiale priporočamo in s strankami vedno delimo svoje izkušnje ter jim tako pomagamo, da izberejo prave izdelke in potisk zase.

Pridružite se nam lahko tudi v zaprti skupini na Facebooku, kjer se pogovarjamo o gradnji blagovne znamke na majicah. Veliko dobrih idej pa ponujamo tudi na blog strani Darilo, ki sezuje.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.