Ženska majica

blog ženska majica

Lepo prilegajoča majica za vse ženske postave.

Ženska majica / telirana majica

Telirana ženska majica klasičnih evropskih (francoskih) velikosti. Majice niso pretirano elastične, zato izberite eno velikost večjo, kot jo nosite običajno.
  • 180g/m², debelina, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo majice, jo pa lahko nosite tudi poleti
  • 100% vijačno preden česani bombaž, mehek na otip
  • ojačan ovratnik in kakovostni šivi skrbijo za to, da majica dolgo ostane lepa.
  • kroj je klasičen, vendar lepo teliran in prilegajoč.
  • s to majico je zelo zadovoljnih veliko naših strank, ki potrjujejo, da majico rade nosijo in da dolgo ostane lepa.
  • če ste v dvomih, raje naročite večjo velikost. majice so lepo telirane in se krasno prilegajo, vendar pa niso pretirano velike

Ženska majica ni enostaven nakup

Ženska majica je zahteven artikel za nakup, že ko ga kupujete zase. Ko kupujete žensko majico za prijateljico, mamo, znanko, sodelavko …, pa je skrb še toliko večja.

Ženske majice so iz bombaža. Material je mehek na otip, vendar čvrst, zato ženske z malo večjim obsegom čez prsi raje vzamejo velikost ali dve večjo majico. Velikosti so ženske – če ste vajeni ženskih velikosti, vam bo verjetno tudi ta majica prav v vaši običajni velikosti. Če niste prepričani, raje naročite večjo velikost.

Nekatere ženske raje nosijo klasične majice. Naše moške majice so unisex, primerne tudi za ženske, tako da jih lahko naročite brez skrbi tudi za ženske. Pazite samo na to, da so moške oz. unisex majice precej večje od ženskih.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.