Moška unikatna majica
Moška unikatna majica

13,00 

13,00 

Moška unikatna majica

13,00 

Cena tiska je odvisna od velikosti motiva.

Izberi barvo in velikost majic in ustvarjaj. Manjše grafike – nižja cena. Večje grafike – višja cena.

Velikost potiska na majici izberi glede na svoj okus in predvideni budget.

Vse grafike v spletnem oblikovalcu lahko uporabiš brezplačno. Pazi le, da grafike, ki jih dodajaš, nimajo ozadja ali nepotrebnih /neželenih delčkov. Potiskali bomo namreč to, kar bomo preko oblikovalca prejeli v naročilu.

Tabela velikosti!

Oblikuj

Opis

Unikatno potiskana majica

Unikatne majice, povsem prepuščene tvoji ustvarjalnosti in željam! Potisk majice ustvariš po meri, da se popolnoma prilega tvojemu slogu in osebnosti. Ali pa seveda tvojega prijatelja ali prijateljice, sodelavcev, sorodnikov, vseh ljudi, ki jim za praznovanja nameniš unikatno majico.

Na majico potiskaj svoj najljubši citat in ga opremi za zanimivimi grafikami iz knjižnice grafik, ki jih najdeš v orodju za oblikovanje. Vse lahko prilagajaš in barvno usklajuješ po svoje. Seveda lahko naložiš tudi povsem svojo grafiko ali fotogrfijo in jo po želji opremiš z napisi, dodatnimi grafikami, obrobami …

Na voljo imaš neskončno možnosti za oblikovanje popolne majice zase ali za darilo.

Izberi barvo in velikost majice, potem pa dodaj fotografijo, grafiko ali besedilo – vse je odvisno od tebe! Majice so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost, tako da boš lahko svojo prilagojeno majico nosila s ponosom dolgo časa. Majice so na voljo v več barvah in velikostih.

Ne glede na to, ali iščeš edinstveno darilo za prijatelja ali pa potrebuješ še kakšno dodatno majico zase, je unikatno potiskana majica vedno prava izbira. Začni ustvarjati svojo unikatno majico še danes in pokaži svojo kreativno plat!

 

Tabela velikost!

Za ustvarjanje na ženski majici klikni tukaj.

Dodatne informacije

Barva majice

bela, črna

Morda vam bo prav tako všeč…